Agenda

 

Da Capo treedt regelmatig op in kerkdiensten, tijdens feestdagen en evenementen in de regio. Hieronder vindt
u de aankomende concerten.

 

9 september 2018

Optreden tijdens eredienst - Zijdekerk Boskoop.
Aanvang 09:30 uur


14 december 2018

Kerstconcert door Zanggroep Da Capo en het koor Intercession - Zijdekerk Boskoop.
Aanvang 20:00 uur

 

15 December 2018

Kerstconcert door Zanggroep Da Capo en het koor Intercession - De Goede Herder kerk Schiebroek.
Aanvang 20:00 uur

 

24 December 2018

Optreden tijdens de kerstnachtdienst in Bodegraven - Ontmoetingskerk te Bodegraven.
Aanvang 22:30 uur

Da Capo, een heel weekend lang met een zachte G

 

Na in november jl. al een jubileumconcert te hebben gegeven, stapte Zanggroep “Da Capo” op 1 april  in de bus om richting het zuiden te reizen. Een van onze leden heeft Limburgse roots en kwam met het idee om ons 25 jarig jubileum in Sittard te vieren. Aldaar werden er 2 hotels (deels) voor onze zanggroep afgehuurd. We werden ontvangen met koffie en  heerlijke vlaai. In de avond werd er een  4-korenconcert gegeven met naast “Da Capo” de koren “Zanglust”, “Sound ’70” en “Vocal sollys” uit Sittard en Geleen.  Samen hebben we een ontzettend leuke en geslaagde avond beleefd.

 

De volgende dag, na een heerlijk ontbijt, begaven wij ons naar Parochie H. Hart van Jezus in de wijk Overhoven. Daar hebben we een aantal liederen in de eredienst gezongen. Na afloop van de dienst heeft “Da Capo” de bezoekers op Goudse siroopwafels getrakteerd.

 

In de middag konden de leden kiezen tussen een stads – of een natuurwandeling. Beiden waren zeer de moeite waard. Na een versnapering op de zonovergoten markt en een heerlijke maaltijd in een leuke brasserie werd het tijd voor de terugreis. We hebben met z’n allen een geweldig weekend beleefd wat in de nabije toekomst vrijwel zeker een vervolg zal krijgen.

Braderie
van Boskoop

 

Da Capo is niet meer weg te denken van de Boskoopse Braderie. Ieder jaar staat de zanggroep op haar vertrouwde plek aan de rivier De Gouwe. De door leden gemaakte bloemstukken en het “chocoladezoenen-sjoelen” zijn inmiddels een begrip geworden bij de plaatselijke bevolking. Dit jaarlijks terugkerende evenement vindt altijd plaats gedurende het 3e weekend in september.

Zanggroep Da Capo

Zijde 11

2771 EJ Boskoop

Mail ons

Da Capo Sponsors

Colpa Opticien

Juwelier Does